Kosár tartalma: 0 elem. Összesen: 0 Ft.  
 
főoldal


 
 
 

E-mail:


Jelszó:Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Márka:
Típus:
Gyártási év:
Hengertérfogat:
Motorfajta:
Alkatrész megnevezése:
Alvázszám:
Motorszám:
Cikkszám:
 

 

 

Címünk: 1163 - Budapest, Cziráki utca 32.

Elérhetőségeink:

Tel: +36 30 244 0031, +36 30 343 3494, +36 70 395 1912

Email: info@autoalkatreszek.com 

 A DDC Kft. a Bosch , Beissbarth és LAUNCH szervizberendezések hivatalos forgalmazója és mindhárom gyártó szervizpartnere.

A több mint 20 éves tapasztalatnak, a magasan képzett munkatársaknak, és a folyamatosan bővülő ügyfélkörnek köszönhetően a cég a piac meghatározó szereplője.

A DDC Kft. a gépjárműszerviz tulajdonosoknak és üzemeltetőknek teljes körű megoldásokat nyújta berendezéseikkel kapcsolatos problémákra.

- Szerviztevékenység

Cégünk a Bosch, Beissbarth és Launch garázsberendezések és diagnosztikai eszközök kereskedelmén túl garanciális időn belüli és garanciális időn túli javítással is foglalkozik.

- Használt berendezések beszámítása, újraértékesítése

Számos szerviz számára problémát jelent a használt berendezések eladása. A DDC Kft. a berendezéseket átvizsgálja, átveszi, adott esetben beszámítja új berendezés vásárlásakor.

- Bosch, Beissbarth berendezések gyártói kalibrálása

A futóműállító, kerékcentírozó, fékpad, vizsgasor, gázelemző berendezéseket az előírásoknak megfelelően kalibráltatni kell. A DDC Kft. mint a Bosch / Beissbarth szerződéses kereskedői- és szervizpartnere jogosult a Bosch / Beissbarth garázsberendezések kalibrálására.

- Kedvező fizetési feltételek, részletfizetési lehetőség

A cég igény szerint rugalmas finanszírozási konstrukciókat kínál ügyfeleinek (lízing, bérlet, halasztott fizetés, részletfizetés).