Kosár tartalma: 0 elem. Összesen: 0 Ft.  
 
főoldal


 
 
 

E-mail:


Jelszó:Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Márka:
Típus:
Gyártási év:
Hengertérfogat:
Motorfajta:
Alkatrész megnevezése:
Alvázszám:
Motorszám:
Cikkszám:
 

• Az autoalkatreszek.com Arany-Tóth Tibor ev. honlapjainak tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, de különösen az ábrák, képek a vállalkozás szerzõi jogi védelme alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelõen a vállalkozás elõzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

• A SITE-on keresztül a vállalkozás részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció a cég tulajdonába megy át, s azt szabadon felhasználhatja.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatvédelmi Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy megrendeléseivel, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a vállakozás mint adatkezelő, az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Megadott adatai törlését vagy módosítását bármikor kérheti.

Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük, jelezze számunkra!

Az általunk kezelt személyes adatait nem adjuk ki harmadik személynek! Célunk az etikai normák mindenkori betartása, valamint a vevőkkel szembeni tisztességes magatartás megőrzése!

A vállalkozás hozzájárulása nélkül tilos ehhez a honlaphoz bármilyen kapcsolódást létrehozni és a honlap grafikai vagy tartalmi elemeit beépíteni más honlapba.

A vállalkozás a weboldal látogatóinak adatait csak a webshopból történő vásárlás lebonyolítására, illetve külön regisztráció esetén a 'Hírlevél' szolgáltatás érdekében használja fel.

Ha az adatvédelemmel kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@autoalkatreszek.com címre!