Kosár tartalma: 0 elem. Összesen: 0 Ft.  
 
főoldal


 
 
 

E-mail:


Jelszó:Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Márka:
Típus:
Gyártási év:
Hengertérfogat:
Motorfajta:
Alkatrész megnevezése:
Alvázszám:
Motorszám:
Cikkszám:
 


1. Regisztráció
1.1 Web áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel/árucikkeinkkel és azok áraival.
1.2 Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is.
1.3 Regisztrálás / belépés után az Ön neve megjelenik a bal oldali „Kategóriák" menü alatt. Ugyanitt, az „Adatok módosítása" feliratra kattintva bármikor módosíthatja regisztrált adatait.
2. Vásárlás
2.1 A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárolandó termékek végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Pénztár" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.
2.2 A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási módot, szállítási címet, fizetési módot, majd ismét a kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.
2.3 A "Rendelés feladása" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.
2.4 Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a info@autoalkatreszek.com email címen 36-20/480-1487 telefonszámon.
2.5 Megrendelésének leadásával Ön az Arany-Tóth Tibor ev vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:
3. Távszerződés
3.1 A szerződés tárgya a vállalkozás internetes áruházában található valamennyi árucikk.
3.2 Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.
3.3 Adataink:
Cég: Arany-Tóth Tibor ev                                                                            Cím: Kecskemét 6000 Széchenyi stny. 7.
Adóigazgatási szám: 60140449-2-23
Telefonszám: 20/480-1487                                          
E-mail cím: info@autoalkatreszek.com 
3.4 A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a vállalkozás által e-mail útján történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Arany-Tóth Tibor ev. mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 • A Szolgáltató köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, amennyiben ezt a fizetési módot választotta a megrendeléskor.
 • Vevő a megrendelés feladásakor elfogadja, hogy Szolgáltató a felmerülő esetleges jogviták elbírálására a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékességét köti ki.
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

3.5 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Arany-Tóth tibor ev. nem iktatja.
4. Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk
4.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.(lehetőség van előlegbekérésre is)
4.2 A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!
4.3 A Vevő által megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

 • Átutalás, készpénz. Amennyiben átutalással fizet, úgy kérjük átutaláskor, befizetéskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék. Bankszámlánk száma: 10700103-64163961-51100005
 • Postai utánvétel ( 2400 forint )
 • Futárszolgálat

4.4 A szállítási idő: 2 munkanap az előleg -amennyiben szükséges- beérkezésétől vagy a megrendelés visszaigazolásától számítva. A szállítási határidők módosítási jogát fenntartjuk.

 

5. Külföldről érkező megrendelés
5.1 Külföldről érkező megrendelésre lehetőségét is biztosítjuk, kérjük az erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben és egy e-mailben külön jelezni szíveskedjen!
5.2 E-mailben történő egyeztetés után, az ellenérték és a postaköltség átutalásának beérkezése után történik a kézbesítés. 
6. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság
6.1 A Vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.
6.2 A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
6.3 A Vevő elállása esetén az Arany-Tóth tibor ev. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti, valamint követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat.
6.4 A vállalkozás kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
6.5 Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
7. A felelősség korlátozása
7.1 Az autoalkatreszek.com áruházban való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
7.2 Az autoalkatreszek.com semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az autoalkatreszek.com áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.

• Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

 

7.3 Az autoalkatreszek.com nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az autoalkatreszek.com áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
7.4 A Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
7.5 Egyedül a Vevő felelős az autoalkatreszek.com áruházhoz való kapcsolódásáért és az autoalkatreszek.com áruházban való vásárlásért.
7.6 Az autoalkatreszek.com nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
7.7 Az autoalkatreszek.com szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az autoalkatreszek.com áruházban történt megjelenésének időpontjától lép hatályba.
7.8 Bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható az autoalkatreszek.com áruházban. Bármely Vevőnek, aki nem ért egyet a megrendelési szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
7.9 Az autoalkatreszek.com szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az autoalkatreszek.com nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
7.10 Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az autoalkatreszek.com szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a Vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
8. Adatvédelem
8.1 Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
8.2 Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992, évi LXVIII törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el.