Kosár tartalma: 0 elem. Összesen: 0 Ft.  
 
főoldal


 
 
 

E-mail:


Jelszó:Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Márka:
Típus:
Gyártási év:
Hengertérfogat:
Motorfajta:
Alkatrész megnevezése:
Alvázszám:
Motorszám:
Cikkszám:
 
   
GOLO carcare  
   
GOLO carcareA golo egy diagnosztikai csatlakozó amely - hálózati kapcsolat segítségével - lehetővé teszi az adatok és információk gyűjtését, beleértve a teljes rendszer meghibásodásával összefüggő információkat, a jármű állapotáról, amivel "valós idejű távoli diagnosztika" valósítható meg. Ezen kívül a tulajdonosok közössége egymással és a Golo asszisztenssel - server - és map szolgáltatásokkal is kapcsolatban lehet.
A funkciókról:
Az autótulajdonosok - akik rendelkeznek GOLO-val - létrehozhatják saját köreiket aszisztance munkatársakkal, szerelőikkel,barátaikkal, egy Facebook-hoz hasonló hálózati közösségre kell gondolni, ami hasonlóan is működik, kiegészítve azzal, hogy az úgynevezett GOLO Ready diagnosztikai eszközökkel rendelkező szervizekkel is kommunikálhat az autós, ill. a szerver is képes információkat továbbítani a felhasználónak az esetleges hibaüzenetekről, egyéb előre meghatározott információkról, pl. sebességtúllépés, üzemanyagszint, szervizintervallum figyelmeztetés, stb.
Lehetőség van a körökben megosztani az információkat és chat-en kommunikálni a körök tagjaival. A háttérben működő Golo asszisztens egy globális üzemeltetési csoport, amely a különböző járművekhez képes tanácsadásra, üzleti célú vizsgálatokra és a távoli gépjármű-diagnosztikára és az esetleges karbantartási támogatásra is. A széleskörű szolgáltatások között megemlíthető pl. a jármű lopásgátló rendszerével kapcsolatban, hogy ezt figyelemmel kísérve a rendszer képes a jármű helyzetének megváltozásáról figyelmeztetni a felhasználót.
Továbbá a nem szabványos vezetési szokásokról is tájékoztatást adhat. Hibaelhárítás bárhol bármikor!      Gépjármű-tulajdonos képes észlelni a teljes elektronikus vezérlésből érkező információkat amelyeket megoszthat a hálózatban elérhető felhasználókkal, szerelőkkel. Kérheti a szervizt a gépjárműve távdiagnózisát.
A teljes körű termékleírás még nem áll rendelkezésünkre, de az alábbi műszaki paramétereket már ismerjük:

Bluetooth: support
Communication model: WCDMA
positioning mode: GPS
WLAN function: WIFI
interface standard: 16PIN
working voltage: DC9~18V
working current: 120mA(DC12V以下)
working temperature: -20℃~70℃
store temperature: -30℃~85℃
size: 35*49*23(mm)

További információk miatt keresse fel a gyártó weboldalát:

http://www.cnlaunch.com/en/m/product/detail.asp?serial=33&c=301180112

Keresse munkatársunkat: 003620/4801487

A Launch videó-bemutatója a termékről a https://www.youtube.com/watch?v=Akb5_sm4KNE linken érhető el.
   
31.750 Ft A vásárláshoz regisztráció szükséges.